Matrícules curs 2021/2022 de l’alumnat que canvia de centre i/o etapa educativa

NOVETAT
14/07/2021
Reclamacions: https://portal.edu.gva.es/telematricula/allegacions/ (fins al 16 de juliol)
Molt important
Tot l’alumnat sense plaça afectat per la falta de presentació del requisit acadèmic haurà d’enviar reclamació fins al 16 de juliol perquè li siga aplicat aquest requisit i assignat centre en els llistats definitius

Alumnat 
de QUALSEVOL INSTITUT que CANVIA DE CENTRE I/O ETAPA EDUCATIVA (ESO, FP BàsicaBatxillerat i Cicles Formatius), inclòs l’alumnat de l’IES Fray Ignacio Barrachina de 4t ESO que desitge cursar 1r Batxillerat en el propi centre, i alumnat de la resta de col·legis no adscrits que no hagen confirmat plaça en l’institut al qual es troben adscrits
(sol·licitud d’admissió o prematrícula, després de la qual haurà de fer-se matrícula directament en el centre on haja obtingut plaça)


Terminis de sol·licitud

del 21 de maig a l’1 de juny (FP Grau Mitjà i Grau Superior)
del 3 al 14 de juny (ESO i Batxillerat)

(calendari complet ací https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/calendario-de-admision/)

Lloc de sol·licitud:
https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/inicia-proceso-de-admision/

Consideracions importants
1a – Alumnat que dubta ara entre fer Batxillerat o Cicle Formatiu. No hi ha cap problema. Es pot sol·licitar ara l’admissió tant en Batxillerat com en Cicles i després renunciar el que no es desitge quan es publiquen les llistes provisionals d’admesos el 7 de juliol. Però únicament es podrà presentar una única sol·licitud per a cada nivell (Batxillerat o Cicles Formatius) i en aquesta es relacionaran els centres que es desitgen amb les respectives modalitats de Batxillerat o Cicles per ordre de preferència.
2a – Alumnat que dubta ara o s’enganya de modalitat de Batxillerat, en el nostre institut concretament entre la modalitat de Ciències i la d’Humanitats. Sí que és un problema. De cap manera es pot sol·licitar ara l’admissió al Batxillerat de Ciències i després demanar el canvi al Batxillerat d’Humanitats o al revés. Per tant, en el moment de la sol·licitud l’alumnat haurà d’assegurar-se bé de la modalitat de Batxillerat que desitja realitzar (Ciències o Humanitats) i també tindre molta cura de triar-la correctament en la sol·licitud.


Informació
:
Pàgina web: http://iesfib.es/admision
Email: 03006086.secret@gva.es

Telèfon: 966 527 697

Incidències tècniques
:
Telèfon: 961 040 504