Matrícula PAU

Terminis de matriculació:
Del 24 al 30 de maig (convocatòria ordinària)
Fins al 29 de juny (convocatòria extraordinària)

Lloc de matriculació:

http://iesfib.es/alumnos 
(únicament alumnat matriculat en 2n Batxillerat el present curs 2020-21 que es presente a la convocatòria ordinària, la resta d’alumnat haurà de realitzar el pagament de la taxa ací: https://cvnet.cpd.ua.es/uapagos2/pagarrecibo/recibo i personar-se en Secretaria amb el rebut del pagament)

Consideracions importants:

1a- L’alumnat membre de família nombrosa-monoparental ordinària haurà de pagar només 39,10€.
2a- L’alumnat membre de família nombrosa-monoparental especial, matrícula d’honor, amb diversitat funcional i víctima de violència de gènere-terrorisme estarà exempt del pagament de la taxa.
3a- Abans de formalitzar la matrícula de la PAU es recomana llegir lag uía d’informació general i instruccions de matrícula ací i consultar qualsevol dubte.
4a- L’alumnat haurà de indicar en el concepte del rebut: “Proves d’aptitud per a accés a Universitat” i en observacions: “PAU Ordinària o Extraordinària 2020-21”.
5a- Durant els dies de les proves l’alumnat haurà de presentar-se en la universitat proveït de la documentació següent: DNI, rebut del pagament de la taxa o justificant de l’exempció l’alumnat exempt i justificant de la matrícula.


Informació
:
Pàgina web: http://iesfib.es/pau
Email: 03006086.secret@gva.es
Telèfon: 966 527 697


Incidències tècniques
:
Email: matricula@iesfib.es