Admissió curs 2024-25

NO necessites sol·licitar l’admissió en el nostre institut si:

  • Estàs matriculat en l’IES Enguera i penses continuar amb nosaltres el pròxim curs, llevat que vages a fer un canvi d’etapa. És a dir, vulgues accedir a 1r d’un Cicle formatiu o 1r de Batxillerat.
  • Estàs matriculat durant el curs 2023-2024 en 6é de primària en algun dels dos col·legis adscrits: CEIP Eduardo López Palop d’Enguera o CEIP Maestro Jaime Aparicio Pérez d’Anna. Només hauràs de realitzar telemàticament la confirmació de plaça escolar del 6 al 9 de maig.

SÍ que necessites sol·licitar l’admissió si:

  • Estàs matriculat en l’IES Enguera i faràs un canvi d’etapa (d’ESO a Cicles formatius o d’ESO a Batxillerat)
  • No estàs matriculat en l’IES Enguera i estàs interessat a estudiar ací durant el curs 2024-2025 en qualsevol curs i etapa d’ESO, Batxillerat o Cicles formatius.

Enllaços d’interés:

Les sol·licituds d’admissió es presenten de manera telemàtica en l’enllaç anterior i les ha de fer el pare, la mare o el/la representant legal dels menors d’edat o menors no emancipats.

Una vegada publicats els llistats definitius d’admesos, s’haurà de formalitzar la matrícula en les dates que indique el centre (es publicaran estes dates en aquesta web). Durant la matrícula s’haurà d’acreditar documentalment tota la informació introduïda telemàticament durant el procés d’admissió.

Per a més informació es poden consultar els enllaços en la web de Conselleria:

També al número de telèfon 96 224 90 85.