Visita tenda Càritas

El 19 de juny un grup d’alumnes de 2 ESO Religió de l’IES TORRELLÓ visitàrem la tenda de Cáritas en Onda situada al C/ Ceramista Abad.  

Conchín, Alicia, Carmen i Esther ens estaven esperant amb un somriure.  Ens contaren el procés que seguia la roba des que la posem dins els contenidors de Cáritas que hi han als carrers dels nostres pobles i ciutats fins que arriba, neta, classificada i etiquetada a la tenda.  

A través d’algunes  experiències  ens  feien adonar-nos de la dura realitat d’aquells que atenen, molts d’ells emigrants.  Cáritas arriba allà on les institucions no arriben, digué Conchín.  A la tenda de Cáritas atenen de forma digna les necessitats que tenen de roba i altres articles per un preu molt baix, però d’una forma digna, els tracten amb carinyo, els escolten i els orienten. 

Finalment una jove voluntària de Castelló, Ana, ens parlà del comerç just i animà els alumnes a fer experiències de voluntariat.  

Després anàrem a l’esglèsia Verge del Carme.  Allí ferem una xicoteta cel.lebració d’acció de gràcies pel curs amb el Pare Goyo.