Una de les accions de #sostenibilitat que acaba de posar en marxa l’alumnat d’hort és la reducció de residus.
En aquesta acció separen el marró del cafè que es genera a l’institut i la seva nova vida és:
- Aliment addicional dels cucs de terra, juntament amb altres restes orgàniques.
- Adob per a les plantes: millora el drenatge, la ventilació del substrat i aporta nutrients com nitrogen i fòsfor.
Com que grans quantitats de cafè pot acidificar el sòl, la resta del marró el dipositarem en les cistelles que ens va facilitar l’Ajuntament de Torreblanca per a la fracció orgànica.
Quan la bossa estiga plena, la portarem al contenidor gran del carrer i d’ahí anirà a BIONORD on seguirà el tractament de la línia de la matèria orgànica per produir compost.
Per una altra banda, les càpsules aniran directament al contenidor d’envasos.

Havieu pensat de fer-ho a casa?
Proveu-ho és una bona acció mediambiental que no demanda ni massa temps ni massa esforç!