GESTIÓ DE RESIDUS

Una de les accions de #sostenibilitat que acaba de posar en marxa l’alumnat d’hort és la reducció de residus.

En aquesta acció separen el marró del cafè que es genera a l’institut i la seva nova vida és:

  1. Aliment addicional dels cucs de terra, juntament amb altres restes orgàniques.
  2. Adob per a les plantes: millora el drenatge, la ventilació del substrat i aporta nutrients com nitrogen i fòsfor.

Com que grans quantitats de cafè pot acidificar el sòl, la resta del marró el dipositarem en les cistelles que ens va facilitar l’Ajuntament de Torreblanca per a la fracció orgànica.

Quan la bossa estiga plena, la portarem al contenidor gran del carrer i d’ahí anirà a BIONORD on seguirà el tractament de la línia de la matèria orgànica per produir compost.

Per una altra banda, les càpsules aniran directament al contenidor d’envasos.

Havieu pensat de fer-ho a casa?

Proveu-ho és una bona acció mediambiental que no demanda ni massa temps ni massa esforç!

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies