SETMANA FEMINISTA

El darrer 8 de març, amb motiu del dia de la Dona Treballadora, el col·lectiu Soltando Veneno va dur a terme la cremà d'una falla feminista. Una falla realitzada per alumnat de tots els cursos de l'ESO que, de manera voluntària, va voler fer la seua aportació per a reivindicar que, encara hui, en ple segle XXI, hem de continuar treballant per assolir la igualtat real entre gèneres.
Es tracta d'una falla on vam voler «cremar» el patriarcat, la societat masclista en què vivim i alguns comentaris o situacions que continuem patint hui dia.
No obstant això, la cremà de la falla sols va ser el punt final d'una setmana plena d'activitats: una setmana feminista que ens convida a reflexionar sobre el present i a construir un futur més igualitari i just per a tothom.
Per al nostre col·lectiu, el 8M és un dia de reivindicació però també de celebració. Celebrem les nostres victòries, els nostres avanços, i ens empoderem amb la determinació necessària per a continuar endavant. Perquè el futur és feminista i no pararem fins que la igualtat siga una realitat per a totes i tots. Juntes, més fortes, i junts, aconseguirem un món millor.