Optatives d’Informàtica curs 2024-2025

Taller de Relacions Digitals Responsables en 1r d’ESO
Els estudiants aprenen sobre la importància de la privacitat en línia, el respecte als altres en el ciberespai, la identificació de riscos en Internet i el desenvolupament d’habilitats per a una comunicació digital. Adquirixen coneixements sobre ordinadors, sistemes operatius, Internet i l’ús d’aplicacions.

PIAR (Programació, Intel·ligència Artificial i Robòtica a 2n i 3r d’ESO)
L’alumnat explora els fonaments de la programació, aprenent a escriure codi i a desenvolupar algorismes per a resoldre problemes. A més, s’introduïxen en l’àmbit de la robòtica, on programen robots per a fer tasques específiques, fomentant així el pensament lògic i la creativitat. Finalment, s’aborda la intel·ligència artificial, on s’estudien conceptes com l’aprenentatge automàtic supervisat, preparant als estudiants per a comprendre i enfrontar-se als desafiaments tecnològics del futur.

Digitalització de 4t de l’ESO

Entorn personal d’aprenentatge: configuració de dispositius, gestió d’informació i comunicació en línia.
• Pensament computacional i programació: resolució de problemes de manera lògica i creació de programes senzills.
• Ciutadania digital: privacitat, seguretat en línia i gestió de l’empremta digital.
• Disseny web: creació de pàgines web bàsiques.

PXSI Programació, Xarxes i Sistemes Informàtics I i II de Batxillerat

T’ensenya a programar, a configurar i administrar sistemes informàtics i xarxes. S’aprèn a usar les tecnologies de manera responsable i segura, i es desenvolupa el pensament lògic i la creativitat. És ideal per als qui volen estudiar carreres de ciències o enginyeries relacionades amb les TIC o Informàtica.

Tota la informació, fes clic ací