Joan Maria Muñoz i David Pedrosa, campions al Spainskills 2022 en la modalitat de Sistemes Robòtics Integrats

Joan Maria Muñoz i David Pedrosa, alumnes del nostre centre al cicle de grau superior d’Automatització i Robòtica Industrial, acompanyats per la professora Carol Fuster, s’han proclamat guanyadors en la modalitat de Sistemes Robòtics Integrats al Spainskills 2022 que s’ha celebrat al recinte firal IFEMA, a Madrid.

Organitzada i promoguda pel Ministerio de Educación y Formación Profesional, la SpainSkills és una competició de destreses (skills, en inglés) i constitueix un valuós element divulgatiu de la Formació Professional així com un mitjà per estimular a estudiants, professorat i empreses.

Així mateix, WorldSkills International i WorldSkills Europe són associacions no governamentals, sense ànim de lucre, la principal activitat de les quals és organitzar competicions biennals de formació professional. Totes dues organitzacions reuneixen institucions de formació professional, empreses i associacions professionals líders els diversos sectors productius, amb els objectius de difondre informació i compartir coneixement sobre l'evolució de les destreses professionals, fomentar la qualitat, la innovació i l'intercanvi cultural entre competidors i experts de tot el món.

La més sincera enhorabona al nostres representats!!