VISITA MUSEO ARCADE

Dijous passat 18 de gener, els alumnes de 4t d’Informàtica i Robòtica, van visitar el Museu del videojoc Arcade Vintage a Ibi.

El Museu, situat en l’antiga fàbrica de joguets Rico, és el primer museu del videojoc interactiu d’Espanya i alberga una de les majors col·leccions de màquines de videojocs Arcade, ordinadors i vídeo-consoles, des de les més antigues a les més actuals.

Els alumnes van poder assistir a una xarrada introductòria en la història dels videojocs i així entendre com va sorgir la indústria dels videojocs a partir de les primeres vídeo-consoles, màquines recreatives i la seua repercussió en la societat de l’època.

Posteriorment van poder gaudir d’un parell d’hores de joc lliure en els més de 800 m² d’exposició i jugar amb autèntiques màquines recreatives Arcade, simuladors i màquines pin-ball, i a un gran nombre de vídeo-consoles i ordinadors antics.

Els alumnes i el professorat valorar positivament aquesta experiència, comentant molts d’ells que els va faltar temps per a gaudir de tot el que ofereix el museu, per la qual cosa si pogueren tornarien en un futur