VOLUNTARIAT FAMÍLIES

Estimades famílies,

Si no canvien, o milloren, les circumstàncies sanitàries som conscients que ens espera un pròxim curs complicat i amb moltes dificultats organitzatives per tal que la vida del centre siga el més “normal” possible.

Des de ja fa uns anys l’Equip Directiu del centre i una part important del claustre de professorat volíem impulsar algun projecte que fomentara la participació de les famílies en la vida escolar, ja que pensem que en la secundària està participació es veu molt minvada i podria ser molt enriquidor portar endavant alguna actuació que impulsara que les famílies col·laboraren en dinàmiques del centre.

Doncs bé, encara que la pandèmia ens ha conduït a un escenari complexe, pensem que este pot ser un bon moment per a començar a crear un equip de voluntariat de les famílies. Es tracta de què totes aquelles persones interessades a participar en diferents projectes al centre educatiu dels vostres fills i filles ens envieu un correu a la següent adreça electrònica: voluntariatfamilies@iesalbal.es i ens poseu les vostres dades per poder contactar amb vosaltres (nom i cognoms, correu electrònic i telèfon).

La primera setmana de setembre us contactarem perquè la idea és que participeu ja en les activitats d’acollida que es portaran a terme la primera setmana del curs 20-21 (del 7 a l'11 de setembre) i a partir d’ahí ens organitzem per a la resta del curs.

Esperem amb il·lusió la vostra participació.