BENVINGUDA

Benvingudes i benvinguts al nou lloc web del Centre Públic de Formació de Persones Adultes Sant Carles d’Ontinyent dins de la plataforma portal.edu de la Conselleria d’Educació. Aquesta nova web substitueix a l’antiga web del centre (www.fpaontinyent.com). Espere que us siga d’interés el passeig que us proposem en ella. Clicant les icones dels menús podreu conéixer breument els nostres més de 40 anys d’història, la localització, com contactar amb nosaltres, així com aspectes organitzatius, el nostre marc documental i normatiu, el Projecte Educatiu del Centre, que conté les nostres senyes d’identitat, el PCC i d’altres documents que regeixen el dia a dia de l’escola. També podreu conéixer la nostra oferta formativa reglada i no reglada amb els horaris dels grups, d’atenció administrativa i consergeria, informació sobre la matriculació, el nostre organigrama en l’administració local i autonòmica, tindre informació sobre les activitats extraescolars i els projectes que portem endavant, com el de Teixint la Vall o Camins d’Art, així com dels exàmens ISE de Trinity College London dels nivells B1 i B2 d’anglés que es realitzen en el centre o estar al dia de les notícies i novetats que es presenten a la nostra escola. També podreu accedir -amb els enllaços- a altres webs d’institucions vinculades.

Com a informacions constantment actualitzades teniu les dates d’exàmens de GES, proves lliures de GES +18 anys i qualsevol iniciativa de la Conselleria d’Educació directament relacionada amb l’ensenyament d’adults. També trobareu l’agenda d’activitats extraescolars, a més de la revista del centre, BOCA.

Estem treballant perquè pogueu veure totes les diferents programacions, la bibliografia necessària i la recomanada per a cada disciplina i poder oferir la informació més completa possible per a vosaltres, alumnat, professorat i demés membres de la nostra comunitat educativa.

Si encara no participes activament de l’oferta formativa del CPFPA Sant Carles, et convidem a vindre i sumar-t’hi.

Gràcies, bona visita i fins ben aviat.

Juan Antonio Soler
Director del CPFPA Sant Carles d’Ontinyent