Centre

ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES LA VALL D'ALBAIDA

Empar Granell

CONTACTE

Escola Oficial d'Idiomes La Vall d'Albaida-Empar Granell

Av. Vicent Gironés, 16. 46870 Ontinyent

Telèfon: 96 183 27 90/ 91

Correu: 46031325.secretaria@edu.gva.es

Codi de centre: 46031325

LOGO EOI VALL D'ALBAIDA GROC 6
Per favor ingressa el teu nom.
Ingresse un número de telèfon vàlid.
Per favor introdueix un missatge.

QUI SOM?

L'Escola Oficial d'Idiomes La Vall d'Albaida-Empar Granell és un centre públic que depén de la Conselleria d'Educació, i que ofereix ensenyament reglat en anglés, francés, alemany i valencià.

El nostre centre està ubicat a Ontinyent, la capital de la comarca de La Vall d'Albaida, i té com a objectiu oferir un ensenyament d'idiomes de qualitat que òbriga les portes del nostre territori a l'exterior i que ens vertebre com a comarca. Vam nàixer l'any 2008 com a un aulari de l'EOI  d'Alzira.

A l'any 2015 vam passar a dependre de l'EOI de Xàtiva i des de setembre de 2022, amb molta il·lusió, iniciem el nostre camí com a centre independent.

La matrícula per ser alumne al nostre centre es realitza tant al mes de juny com a setembre. L'edat mínima per accedir als estudis de francés i d'alemany és de 14 anys, mentre que cal tindre 16 anys (o complir-los l'any que es formalitza la matrícula) per poder estudiar anglés i valencià.

El nivell A2 és el primer nivell per començar un idioma per a totes les persones que no tenen cap coneixement previ.

Hi ha diferents formes d'accedir a un nivell més avançat, cal llegir les condicions d'accés, però les més comunes són: amb el títol de batxillerat es pot accedir directament a 1B1 en anglés o a 1C1 de valencià* (Només si s'ha cursat en el programa d'ensenyament en valencià). Les proves homologades de francés o anglés d'A2 permeten accedir a 1B1 del mateix idioma. També es reconeixen titulacions d'entitats externes.

Les persones que tinguen coneixements previs d'un idioma, poden fer una prova de nivell que té lloc abans del període de matrícula per començar pel nivell més adequat.

Per a qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres. Estem ací per ajudar-vos.