XX TROBADES D’ALUMNAT MEDIADOR DE L’IES BENLLIURE

El 18 de desembre acudírem a les trobades d’alumnat mediador de l’IES Benlliure de València, com fem des de fa ja 14 anys. Aquesta vegada el lema era: el bon tracte per a la PAU. Participàrem tres professors del centre i set alumnes del grup de convivència, de 2n d’ESO a 1r de Batxillerat. Entre les diverses activitats que es realitzaren durant el matí estava la confecció del tradicional mural que es fa sobre el lema de la trobada. En el nostre cas presentàrem dos dibuixos, en un es reflectia una situació quotidiana en la que una persona actua amb falta de respecte i en l’altre dibuix, davant la mateixa situació, canviava la manera d’afrontar-la: es feia des del bon tracte. Volíem contraposar un dibuix a l’altre, per a realzar la importància del bon tracte diari entre tots. Els dibuixos els va fer un dels alumnes que va participar en la trovada.

Hem volgut reflectir la importància del que es va tractar en la trobada a l’institut, i hem penjat els nostres dibuixos, tant el que portàrem a l’IES Benlliure, com el que va fer una altra companya i que no poguérem posar en el mural.