PLA DE MENJADOR I ACTIVITATS

ACTIVITATS 2021/2022

ACTIVITATS 2020/2021

PLA ANUAL DE MENJADOR

Objectius

  • Garantir dieta sana i saludable a l'alumnat.
  • Adquirir hàbits higiènics, digestius i alimentaris.
  • Adquirir hàbits de comportament correctes en la taula.
  • Adquirir hàbits per a l'ús correcte de coberts.
  • Reutilització i reciclatge dels diferents materials usats en el menjador.
  • Conéixer la importància d'una dieta equilibrada.
  • Fer ús correcte de l'oci i temps lliure.

Activitats

  • Educació Alimentària.
  • Educació del temps lliure.
  • Educació sostenible i mediambiental.
  • Jornades gastronòmiques.

Seguiment

  • Rutines d'higiene i alimentació.
  • Habilitats socials i comunicatives.
  • Autonomia.
  • Responsabilitats.
  • Foment de la dieta Mediterrània.
  • Alimentació saludable i sostenible.

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies