PLA DE MENJADOR I ACTIVITATS

ACTIVITATS 2021/2022

ACTIVITATS 2020/2021

PLA ANUAL DE MENJADOR

Objectius

  • Garantir dieta sana i saludable a l'alumnat.
  • Adquirir hàbits higiènics, digestius i alimentaris.
  • Adquirir hàbits de comportament correctes en la taula.
  • Adquirir hàbits per a l'ús correcte de coberts.
  • Reutilització i reciclatge dels diferents materials usats en el menjador.
  • Conéixer la importància d'una dieta equilibrada.
  • Fer ús correcte de l'oci i temps lliure.

Activitats

  • Educació Alimentària.
  • Educació del temps lliure.
  • Educació sostenible i mediambiental.
  • Jornades gastronòmiques.

Seguiment

  • Rutines d'higiene i alimentació.
  • Habilitats socials i comunicatives.
  • Autonomia.
  • Responsabilitats.
  • Foment de la dieta Mediterrània.
  • Alimentació saludable i sostenible.