PLA DE MENJADOR I ACTIVITATS

ACTIVITATS 2021/2022

ACTIVITATS 2020/2021

PLA ANUAL DE MENJADOR

Objectius

  • Garantir dieta sana i saludable a l'alumnat.
  • Adquirir hàbits higiènics, digestius i alimentaris.
  • Adquirir hàbits de comportament correctes en la taula.
  • Adquirir hàbits per a l'ús correcte de coberts.
  • Reutilització i reciclatge dels diferents materials usats en el menjador.
  • Conéixer la importància d'una dieta equilibrada.
  • Fer ús correcte de l'oci i temps lliure.

Activitats

  • Educació Alimentària.
  • Educació del temps lliure.
  • Educació sostenible i mediambiental.
  • Jornades gastronòmiques.

Seguiment

  • Rutines d'higiene i alimentació.
  • Habilitats socials i comunicatives.
  • Autonomia.
  • Responsabilitats.
  • Foment de la dieta Mediterrània.
  • Alimentació saludable i sostenible.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies