NOVES ESPECIALITATS PER AL CURS 2023-24

GUITARRA ELÈCTRICA I BAIX ELÈCTRIC

Per a accedir a aquests estudis s’ha de realitzar una prova d’accés, regulada en l’article 4 del DECRET 109/2011, de 2 de setembre, del Consell (https://dogv.gva.es/portal/ficha_disposicion_pc.jsp?sig=009360/2011&L=1).

El curs 2023-24 està previst implantar els cursos 1r, 2n i 3r d’Ensenyances Professionals. PRÒXIMAMENT ES PUBLICARAN ELS CONTINGUTS ESPECÍFICS I OBRES ORIENTATIVES DE LA PROVA D’INSTRUMENT. Recordem que, d’acord amb el Decret 109/2011 i el 158/2007:

– Les proves de Llenguatge Musical per a l’accés als cursos 1r a 3r són les mateixes que per a altres especialitats.

– La prova específica d’instrument per a accés a 1r curs de Guitarra Elèctrica pot realitzar-se amb guitarra elèctrica o amb guitarra (clàssica)

– La prova específica d’instrument per a accés a 1r curs de Baix Elèctric pot realitzar-se amb

baix elèctric, guitarra elèctrica, guitarra (clàssica) o contrabaix.

– Per a l’accés als cursos 2n i 3r, la prova ha de realitzar-se amb l’instrument de l’especialitat (guitarra elèctrica o baix elèctric)

– Els/as aspirants amb més de 18 anys han de sol·licitar al Consell Escolar l’autorització abans de la inscripció. Aquest curs, ja que es tracta d’una novetat, podrà sol·licitar-se l’autorització passat el termini habitual, sempre que puga emportar-se a alguna de les sessions programades del Consell Escolar la petició corresponent.