JORNADA DE PORTES OBERTES

ORGANITZACIÓ

-17,30 h. Entrada d´alumnat  d E.Elementals de primer amb acompanyants a l´aula 5. Una volta dins se´ls explicarà com serà la prova d’ingrés i com són els ítems puntuables. Com funcionarà l´elecció d’instrument i quan aproximadament hauran de fer la preinscripció a les proves. 

A continuació faran un recorregut per les diferents aules del centre i tot el professorat d’instruments estarà a la seua aula per a fer una mostra dels diferents instruments. També assistiran a les classes de llenguatge musical, orquestra, etc.

Si algú no poguera assistir a l horari marcat que ho faça saber al centre indicant la impossibilitat i els possibles horaris disponibles. 

-18,00h.  Alumnat d’E. Professionals i de cursos diferent de primer d’E.E. que volen fer proves d’accés. Primer accediran a l’aula 5 on se´ls mostrarà i explicarà com serà la prova de llenguatge musical amb exemples i després se´ls dirigirà a les seues especialitats per a realitzar classes amb consells per a poder fer la prova d’accés. 

A continuació faran un recorregut per les diferents aules del centre  

Si algú no poguera assistir a l´horari marcat que ho faça saber al centre indicant la impossibilitat i els possibles horaris disponibles. 

Us esperem