10 anys del libdup del CLOT

Hui, 20 d’abril, es compleixen deu anys de l’enregistrament del Lipdub del Clot del Moro.
Era dimecres, vespra de les vacances de pasqua, i tot el centre es va ajuntar, per interpretar i dramatitzar escenes científiques, esportives, literàries, artístiques… I plens d’energia i d’ alegria vam donar un missatge, que va resultar màgic: “ací estem fent Clot”.
Una activitat que en va ser el principi de moltes, de molts projectes amb el centre com protagonista. Possiblement va ser l’inici del Clot de la darrera dècada, plena d’activitats i moments col·lectius. Volem recordar amb afecte dues persones que ixen al vídeo, que hui no estan entre nosaltres, José Mª Settier i Josep Montoro, professors i estimats companys. Un record especial a qui va participar. A tot el professorat que va preparar durant setmanes el treball d’ aquell dia i ha deixat imatges com els dibuixos de Paula Bonet, membre del nostre Claustre en aquell moment. I sobretot saludem a tot l’ alumnat que va fer possible aquest lipdub que porta quasi 18.000 reproduccions.
Gràcies a Cesc Freixas per la seva música: “La petita rambla del Poble Sec” forma part de la nostra memòria col.lectiva com a centre.
Volem agrair especialment el treball de Rafa Furió, d’ Àlex Andrés i de Rixi Almenar, perquè no sols van ser part molt important del projecte, sinó perquè varen fer aquesta edició audiovisual tan professional que hui estem recordant.
10 anys del Lipdub, 10 anys de molts projectes i experiències de centre!!!
10 anys fent Clot!!!”