El passat dimarts 15 de desembre en les aules de 1r ESO tinguerem el plaer de gaudir d’una vídeo-conferència amb un astrònom, Miguel Chioare Martín, que treballa a l’Observatori de Javalambre en el CEFCA (Centre d’Estudis de Física del Cosmos d’Aragó).

Miguel Chioare, conegut com a Chio, ens va mostrar com treballen dia a dia els astrònoms, en particular amb els telescopis de l’Observatori de Javalambre i amb ell s’acostarem un poc més al nostre univers. Al final de la vídeo-conferència, Chío va contestar alguna de les preguntes dels nostre alumnat. I, com no va donar temps a contestar-les totes, va gravar 15 vídeos curts on contesta les peguntes, molt intessants per a tots els nivells, i es mostra el treball en l’observatori de Javalambre i el gran telescopi que tenen allí. Tot una lliçó de ciència. (Enllaç al videos de l’activitat)

 Gràcies Chío!