Gran Final del Concurs “Comida con fundamento confort food”

Hui hem viscut una jornada espectacular al V AOVE Fòrum de la Cooperativa Católica Agrícola de Cocentaina, on s’ha celebrat la fase final del concurs culinari! 🏆🍽️

Els nostres participants han demostrat el seu talent amb elaboracions increïbles:
👨‍🍳 Andreu Berenguer Gandía
👨‍🍳 Oscar Armengol Hernandez
👩‍🍳 Maëlle Guerola Galiana
👩‍🍳 Victoria Martínez Fernández
👨‍🍳 Sergio Moltó Rubio
👨‍🍳 Izan Moreno Recuerda

Amb plats com:
🍚 Arròs de muntanya socarrat
🍦 Gelat d’oli d’oliva
🥙 Milfulles d’hummus amb olivada

🎉 Enhorabona a Sergio i Izan, guanyadors amb el seu espectacular Arròs de muntanya! 🎉

A més, el nostre alumnat ha gaudit del taller “La ciència del anàlisi sensorial aplicat a la cata” i ha pogut tastar diferents olis al túnel d’olis del concurs. 🌿🫒

Una experiència única per conèixer i valorar el nostre producte de proximitat! 💚 Gràcies per convidar-nos a formar part d’aquest gran esdeveniment!

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies