Els cicles d’Hostaleria del CIP FP Batoi participen en l’estand de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

Els passats 3 i 6 d’octubre, l’alumnat i el professorat dels cicles formatius d’Hostaleria del CIP FP Batoi van participar activament en l’estand de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, oferint diverses demostracions gastronòmiques que van posar en valor la riquesa culinària de les nostres comarques.

Al llarg de les jornades, l’estudiantat del centre va preparar i presentar elaboracions de pastisseria tradicional com ara sequillos, coques boves, esparteros o galtes de porc amb coral i cristall de creïlla, plats que reflecteixen la identitat i els sabors autèntics de l’interior alacantí.

El públic assistent també va poder gaudir d’una demostració de cocteleria elaborada amb begudes autòctones com el café licor i l’herbero de la Serra de Mariola, una proposta que va combinar tradició i creativitat a parts iguals.

Aquesta experiència reforça el compromís del CIP FP Batoi amb la difusió de la gastronomia local, la formació pràctica de l’alumnat i la col·laboració amb les institucions del territori, contribuint a donar a conéixer el talent emergent de la nostra Formació Professional.

Des del CIP FP Batoi continuem treballant per oferir una formació de qualitat, connectada amb l’entorn i amb la realitat professional del sector.

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies