Gran Final del Concurs “Comida con fundamento confort food”

Hui hem viscut una jornada espectacular al V AOVE Fòrum de la Cooperativa Católica Agrícola de Cocentaina, on s’ha celebrat la fase final del concurs culinari! 🏆🍽️

Els nostres participants han demostrat el seu talent amb elaboracions increïbles:
👨‍🍳 Andreu Berenguer Gandía
👨‍🍳 Oscar Armengol Hernandez
👩‍🍳 Maëlle Guerola Galiana
👩‍🍳 Victoria Martínez Fernández
👨‍🍳 Sergio Moltó Rubio
👨‍🍳 Izan Moreno Recuerda

Amb plats com:
🍚 Arròs de muntanya socarrat
🍦 Gelat d’oli d’oliva
🥙 Milfulles d’hummus amb olivada

🎉 Enhorabona a Sergio i Izan, guanyadors amb el seu espectacular Arròs de muntanya! 🎉

A més, el nostre alumnat ha gaudit del taller “La ciència del anàlisi sensorial aplicat a la cata” i ha pogut tastar diferents olis al túnel d’olis del concurs. 🌿🫒

Una experiència única per conèixer i valorar el nostre producte de proximitat! 💚 Gràcies per convidar-nos a formar part d’aquest gran esdeveniment!

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies