Hui hem viscut una jornada espectacular al V AOVE Fòrum de la Cooperativa Católica Agrícola de Cocentaina, on s’ha celebrat la fase final del concurs culinari! 🏆🍽️
Els nostres participants han demostrat el seu talent amb elaboracions increïbles:
👨🍳 Andreu Berenguer Gandía
👨🍳 Oscar Armengol Hernandez
👩🍳 Maëlle Guerola Galiana
👩🍳 Victoria Martínez Fernández
👨🍳 Sergio Moltó Rubio
👨🍳 Izan Moreno Recuerda
Amb plats com:
🍚 Arròs de muntanya socarrat
🍦 Gelat d’oli d’oliva
🥙 Milfulles d’hummus amb olivada
🎉 Enhorabona a Sergio i Izan, guanyadors amb el seu espectacular Arròs de muntanya! 🎉
A més, el nostre alumnat ha gaudit del taller “La ciència del anàlisi sensorial aplicat a la cata” i ha pogut tastar diferents olis al túnel d’olis del concurs. 🌿🫒
Una experiència única per conèixer i valorar el nostre producte de proximitat! 💚 Gràcies per convidar-nos a formar part d’aquest gran esdeveniment!














