PROJECTE LARA: LA COMUNICACIÓ AL SERVICI DE LES PERSONES

LARA és un projecte d’investigació i innovació aplicada a fP que té com a objectiu el desenvolupament d’una solució tecnològica en forma d’app basada en la IA, que facilitarà la comunicació de persones amb disfunció en la parla.

Els tres centres participants, IES Victoria Kent, IES Gran Via i l’IES Severo Ochoa, coordinador com a centre d’excel·lència, conjuminen els seus esforços i el seu treball des de diferents cicles formatius per a desenvolupar esta aplicació que, no sols crearà una eina, sinó que permetrà la formació del seu alumnat en competències digitals i, sobretot, en habilitats blanes o softskills.

Estos centres de formació professional continuen treballant des del CF d’Atenció a persones en situació de dependència, CF de Mediació comunicativa i el Curs d’especialització de IA i Big data en la formació integral, al servici de la societat amb un ensenyament de qualitat adaptada a les demandes de la societat.

Es torna a mostrar com l’aprenentatge col·laboratiu intercentres basat en un repte real i humà posa en el focus a les persones.

Més informació en la pàgina web del projecte: Projecte LARA

Logotipo proyecto LARA