I PER FI VA ARRIBAR L’ESPERAT DIA! 

Vam poder compartir amb tota la comunitat educativa una emoció que ens desbordava durant setmanes i ens omplia d’alegria: hem arribat al final del nostre últim any en l’etapa de Primària! Les rialles, els desafiaments i els moments d’aprenentatge compartits han deixat empremtes imborrables als nostres cors. 

I per compartir-ho amb totes i tots nosaltres i nosaltres estaven els nostres familiars, algunes docents, la nostra directora i membres de l’AMPA. Com a estudiants de sisè grau, hem recorregut un camí ple de descobriments i creixement personal. Cada dia a l’aula ha estat una oportunitat per aprendre una cosa nova, ampliar els nostres horitzons i desafiar-nos a nosaltres/es mateixos/es.  

Tot el professorat han estat guies incansables, animant-nos a explorar les nostres fortaleses i recolzant-nos en els nostres desafiaments. No podem evitar mirar cap enrere i recordar els primers dies de col·legi, quan ens sentíem una mica perduts i ansiosos pel desconegut, pels canvis i per ser els/les majors. Però ara, en mirar cap endavant, ens adonem del lluny que hem arribat. Hem crescut com a persones, hem desenvolupat habilitats acadèmiques i hem après a treballar en equip. 

Les assignatures que ens han acompanyat durant aquests anys ens han deixat valuoses lliçons. Les matemàtiques ens han ensenyat a resoldre problemes amb paciència i determinació. La llengua ens han obert les portes de la imaginació i l’expressió creativa. Les ciències ens han martellejat amb els misteris del món que ens envolta i la història i geografia ens han mostrat la importància de conèixer el nostre passat i comprendre el nostre entorn. 

Però més enllà de les assignatures, volem destacar la importància dels llaços que hem creat en aquesta etapa de les nostres vides. Amb els nostres/es companys/es de classe hem compartit rialles, secrets i moments especials i fins i tot han sorgit amistats incondicionals, basant-nos a perdurar amb relacions sanes i respectuoses. Els nostres mestres han estat més que educadors, models a seguir, persones amb una inagotable paciència, fortalesa i tresó per demostrar-nos que les coses que valen la pena, no són coses, que es necessita constància i esforç. I aquests aprenentatges ens acompanyaran les restes de la nostra vida. 

En acomiadar-nos de l’escola primària, sentim una barreja d’emoció i nostàlgia. Ens emociona pensar en el que vindrà, en les aventures que ens esperen en l’educació secundària. Sabem que tenim un futur brillant per davant i que portem amb nosaltres els fonaments sòlids que hem construït en aquesta etapa de la nostra educació. 

Agraïm als nostres pares i familiars pel seu suport constant, per animar-nos a seguir endavant i per ser el nostre major orgull. També volem agrair a tot l’equip docent per la seva dedicació i passió per l’ensenyament. Sense vostès, aquest camí no hagués estat el mateix. 

Ara ens acomiadem de l’escola primària amb un somriure als nostres rostres i un nus a la gola. Agraïm per les lliçons apreses, les rialles compartides i els moments inoblidables. Sempre portarem el nostre volgut col·legi en els nostres cors! 

I com ens diuen sempre, aquí al CEIP SANT ISIDRE, tenim casa nostra, esperem tornar a veure’ns i contar-vos tot el bé que ens va.  

Amb amor i gratitud, 

Els estudiants de sisè. 2022-2023