Com a tancament de final del curs 2022-23 hem tint al centre una sèrie d’activitats que ens han fet gaudir tots junts i ens han servit també per acomidar-nos fins a setembre, quan començarem ùn nou curs amb forces renovades.

El dimecres 14 de juny tot l’alumnat de primària visitàrem el Port de València, on puguerem passar un bon matí passejant en vaixell i aprenent molt sobre el funcionament d’aquest espai.

El dijous 15 de juny l’alumnat del tercer cicle de primaria junto als tutors i l’especialista d’educació física van anar a practicar diferents esports a la platja (i a provar l’aigua fent un bon bany també!

El divendres 16 de juny el nostre alumnat de 5 anys que acaba l’etapa de infantil va celebrar junt a les seues mestres i famílies la graduació de final d’etapa. Els esperem a setembre per a començar ja primer de primaria. (Podeu vore més detall punxant en aquest link)

El dimarts 20 de juny el nostre alumnat de 6è de primària va tancar oficialment aquesta etapa amb la celebració de la seua graduació, on van recordar tants moments viscuts al CEIP Sant Isidre i on també van expressar les seues ganes per començar secundaria. Vos trobarem a faltar! (Podeu vore més detall punxant en aquest link)

El dimecres 21 de juny va ser el matí dedicat a la festa organitzada pel nostre AMPA (gràcies per tot!). Va ser un matí molt intens en el que van fer tot tipus d’activitats: balls, llits elàstics, minifutbol, jocs d’equilibri, etc.

Per últim el dijous 22 de juny, cada cicle va organitzar diferents activitats de comiat com jocs d’aigua, redacció de martes per als companys que comencen un nos curs l’any que ve, graduació de 6è interna per als alumnes de 5è, etc.

BON ESTIU, VOS ESPEREM A TOTS EN SETEMBRE!