ESPAIS DEL CENTRE

El CEIP Professor Lluís Braille ofereix a l'alumnat diferents espais en el centre per a poder treballar. D'una banda trobem les tutories, que són aules utilitzades pels diferents grups amb els seus respectius tutors, d'altra banda estan les aules d'especialistes, com l'aula d'informàtica, l'aula de música, l'aula d'anglès o la biblioteca.

A més, hi ha espais que l'alumnat pot utilitzar de forma més lliure, en els horaris establerts, com és la zona del còmic.

Actualment alguns dels espais s'han hagut de modificar a causa de la situació d'emergència sanitària que estem vivint, esperem poder recuperar-los el més prompte possible.

IMG_20200213_094037
hall

TUTORIES

Els espais de tutories per al centre es distribueixen tres pisos. En la planta baixa es troba l'alumnat d'infantil, ja que al ser els més xicotets, és més segur per a ells que estiguen en la planta baixa i no pugen de manera habitual les escales. L'alumnat de tres anys disposa al costat de l'aula del seu propi bany.

Actualment, i per la situació particular que estem vivint, s'ha reubicat una aula de 4t de primària en la planta baixa, on se situava l'aula de música.

En el primer pis es troben les tutories de primer cicle, i les aules de tercer i quart. A més, de l'aula d'informàtica, pt i música.

En el segon pis s'ha situat les tutories de segon, per grandària de les aules i com a mesura excepcional. A més, es troben les tutories de 5è i 6è de primària juntament amb l'aula d'Audició i llenguatge i el despatx de l'orientadora.

ainara 2
infantil
ainara

AULES D'ESPECIALITATS

El centre disposa en aquests moments d'aula d'informàtica, biblioteca, aula de pedagogia terapèutica, aula d'audició i llenguatge i aula de música, esperem poder recuperar la resta d'aules i espais.

informatica
WhatsApp Image 2020-12-21 at 12.16.31

MENJADOR

El menjador del Braille se situa en la planta baixa, amb una capacitat per a 190 comensals.

Actualment, donada la situació de pandèmia que estem vivint i a causa de la necessitat de distanciament que necessitem mantenir, hem habilitat el hall del centre, per les seves grans dimensions, podent així oferir el servei a totes les famílies que necessiten fer ús d'ell, i complint així, en tot moment, les mesures higièniques decretades per sanitat.

WhatsApp Image 2020-12-15 at 19.58.45(2)
WhatsApp Image 2020-12-15 at 19.58.45(1)

PATI

El pati es divideix en dos espais diferenciats per als dos nivells educatius que conviuen en el centre: Educació Infantil i Educació Primària.

WhatsApp Image 2020-12-15 at 19.58.46
WhatsApp Image 2020-12-15 at 19.58.46(1)