Newsletter

Newsletter

TALLER DE “PROTEVEGETAL”

El dimarts, 21 de maig a les 16.45 l’empresa de menjador us convida a una experiència culinària amb els vostres fills/as.

Des de Serunión explicaran els beneficis de la proteïna vegetal i s’elaboraran unes receptes molt senzilles, que podreu degustar per a finalitzar el taller.

Aforament limitat: 40 persones.

La duració serà de 1:30h.

No us quedeu sense plaça! Empleneu el següent enllaç: qüestionari “Taller protevegetal”

Per aforament, us demanem que empleneu el següent qüestionari. Gràcies

Qüestionari per a la xarrada

MARÇ: VERDULERIA
🥬🫑🥔 És la millor temporada per a gaudir de les verdures! 🍆🍅🥒

Fem parada en la verduleria per a descobrir la gran varietat d’aliments que trobem ací, sorprendre’ns amb les seues propietats i gaudir d’una recepta tan rica com divertida de la mà del nostre xef Sergio Fernández 👨🏻‍🍳: LA VERDURIZZA! 🍕

https://www.youtube.com/watch?v=25tykrrnov8

📆📍 Gaudix dels productes de temporada i proximitat: Tenen millor sabor, són més sostenibles i impulsen l’economia local. ♻🤝

Seguim pel mercat!. 

Acaba d’iniciar el procés de votació del ‘II Concurs Faller de Serunion’ en el qual participem. Un dels 20 ninots més votats serà triat pel jurat per a guanyar el premi de ‘Ninot Indultat’.
Punxa la imatge i vota! Gràcies per col·laborar