SOLIDARITAT AMB UCRAÏNA

Volem agrair a totes la famílies del CEIP L’Albereda la vostra col·laboració en el mercadet solidari.

Hui representants de cada classe s’han reunit per a fer el lliurament del recaptat (2020€) a Creu Roja Ucraïna. Ha sigut un acte en el qual l’alumnat ha pogut veure de primera mà que la vostra solidaritat té un destí: UCRAÏNA.

Personal de la Creu Roja ha fet lliurament a Isabel d’un diploma en agraïment a la solidaritat de tota la comunitat educativa. Moltes gràcies a tots.

IX CARRERA CREU ROJA

Ací teniu tota la informació sobre la IX carrera de la Creu Roja. Un dels patrocinadors és la nostra empresa de menjador: Serunión.

Us animem a participar en un acte solidari com aquest!

Creu Roja i Serunión

Inscripcions ací

ELS NOSTRES PATIS

Gràcies a totes la famílies i companys que ahir divendres, van col·laborar a millorar els nostres patis. Amb el seu esforç i treball estan quedant uns patis divertits i diversos perquè els nostres xiquets gaudisquen del temps d’esbarjo. Animem a totes les famílies a continuar col·laborant perquè ens queda molta faena per realitzar.

Vídeo

Gràcies

MASCOTA GUANYADORA CEIP L’ALBEREDA PER Al TRIATLÓ SENSE LÍMIT

Després de 2 anys sense poder dur-se a terme el seminari Sense Límit format pels professors d’EF del nostre centre L’Albereda i els de Paterna a causa de la pandèmia, aquest curs escolar escolar s’ha représ amb la celebració del Triatló per als alumnes de 5é i 6é de primària els dies 8 i 9 de juny respectivament en el poliesportiu municipal de Paterna.

Per a la selecció de la mascota d’aquesta edició, cada centre presentava 1 mascota seleccionada d’entre tot l’alumnat participant i després de la votació entre tots els col·legis, va eixir guanyadora per majoria la del nostre un alumne de 5é de primària, ENHORABONA CAMPIÓ!

Ací us deixem imatge de la mascota que serà present en totes les samarretes i cartells de l’esdeveniment!

DIA 8 DE MARZO/ DIA 8 DE MARÇ

En el siguiente enlace encontraréis las actividades que se realizarán en el colegio para conmemorar este día.

En el següent enllaç trobareu les activitats que es realitzarán en el col·legi per commemorar aquest dia.