Newsletter
TALLER DE “PROTEVEGETAL”
El dimarts, 21 de maig a les 16.45 l’empresa de menjador us convida a una experiència culinària amb els vostres fills/as.
Des de Serunión explicaran els beneficis de la proteïna vegetal i s’elaboraran unes receptes molt senzilles, que podreu degustar per a finalitzar el taller.
Aforament limitat: 40 persones.
La duració serà de 1:30h.
No us quedeu sense plaça! Empleneu el següent enllaç: qüestionari “Taller protevegetal”
MARÇ: VERDULERIA
??? És la millor temporada per a gaudir de les verdures! ???
Fem parada en la verduleria per a descobrir la gran varietat d’aliments que trobem ací, sorprendre’ns amb les seues propietats i gaudir d’una recepta tan rica com divertida de la mà del nostre xef Sergio Fernández ???: LA VERDURIZZA! ?
▶ https://www.youtube.com/watch?v=25tykrrnov8
?? Gaudix dels productes de temporada i proximitat: Tenen millor sabor, són més sostenibles i impulsen l’economia local. ♻?
Seguim pel mercat!.