“A 150 centímetros de ti”. Final del projecte.

El 20 de maig ha sigut un dia molt especial per a totes les persones que hem fet un curs més possible la dinamització de projectes de Dansa a la nostra escola. L’alumnat de sisé ha mostrat el treball realitzat sota les directrius de l’alumnat de l’itinerari de DANSA EDUCATIVA, SOCIAL I DEL BENESTAR del Conservatori SUPERIOR de Dansa de València.

A 150 centímetres de tu ens ha permés vivenciar i sentir, desitjar que en algun moment la pandèmia acabarà i tornarem a tocar-nos, a abraçar-nos, a habitar lliurement els espais sense distàncies que ens limiten.
Gràcies especialment a Alicia Herrero i els seus alumnes i alumnas del CS de Dansa per la seua implicació i compromís, per acostar el món de la Dansa com a camí d’expressió i comunicació al nostre alumnat.

Les distàncies desapareixen quan hi ha un fer comú entre les professionals del projecte. Venim de disciplines diferents: Dansa (Alicia Herrero), música (Ana Lara) i psicologia (Silvia Díez), però podem fer camí comú. Ens uneixen moltes coses, però especialment la necessitat de reivindicar l’humà, l’emocional, tot allò que uneix a les persones enmig d’un món on les pantalles i màquines s’obstinen a aïllar-nos.

Continuarem dinamitzant projectes amb el CS de Dansa en cursos pròxims, sempre fent que la nostra escola siga un espai obert a experiències creatives per al nostre alumnat i professorat.

Silvia Díez, orientadora educativa.