“A 150 centímetros de ti” PROJECTE DE DANSA CAVITE- CSDV

150 cm és la distància que hem de mantenir entre persones en aquesta crisi sanitària com a distància de seguretat. El nostre objectiu aquest curs és que l’alumnat reflexione i valore la importancia del contacte humà que tants beneficis ens aporta a la salut, a nivell físic i psicològic, i que, a causa del coronavirus hem hagut de restringir dràsticament. Durant la realització d’aquests tallers l’alumnat treballarà la situació de les relacions socials i afectives viscudes en la panmia: en la fase de confinament total, en la fase actual de restriccions de distànciament i, per últim, en l’anhelada tornada a la normalitat.

Comencem els tallers de dansa que realitzem des de fa uns anys en col·laboració amb el Conservatori Superior de Dansa de València. Anteriorment s'han realitzat tallers de flamenc i dansa contemporània, de dansa terapèutica amb l’alumnat de l'aula CiL i de dansa educativa amb l’alumnat d’Infantil. Aquests tallers han suposat per al nostre alumnat un contacte amb professionals de la dansa i l'expressió corporal i, han resultat molt motivadors i beneficiosos.

Aquest curs el projecte forma part d’un PROJECTE D’INNOVACIÓ I INVESTIGACIÓ del centre aprovat per Conselleria que es duu a terme des de l'aula de mÚsica i l'assignatura de Pedagogia de la Dansa en el Conservatori, organitzats per les mestres de dites aules i supervisats per l’orientadora del nostre centre.

TALLERS

DIES: 29 abril

6-13 de maig

20 de maig: SESSIÓ DE CLOENDA

PRIMERA SESSIÓ DANSA

DANSA1
DANSA2
DANSA3
DANSA4
DANSA5
DANSA6