Estratègies d’avaluació en les classes de llengües

Aquest curs està dissenyat per a docents de llengües de secundària, amb una preferència especial per al professorat d’anglès, valencià i castellà. Els participants exploraran en profunditat els models d’avaluació lingüística, les tècniques d’avaluació, i la retroalimentació entre iguals. A més, el curs proporciona eines pràctiques per a la creació de tests d’avaluació en línia i l’ús de tecnologies d’enregistrament de pantalla per a la valoració de tasques orals.

Els objectius generals inclouen l’anàlisi d’enfocaments d’avaluació i la reflexió sobre l’avaluació competencial. Els objectius específics se centren en la reflexió sobre l’experiència de donar i rebre feedback, l’ús d’instruments d’avaluació, i la implementació de canvis basats en la retroalimentació.

Aquesta formació és una oportunitat excel·lent per a profunditzar en el coneixement i millorar les habilitats d’avaluació en l’ensenyament de llengües.

INSCRIPCIÓ