Aules Transformadores. Explora, Inspira’t, Transforma: Innovació Educativa Saludable, Accessible, Actual i Competencial

El 24 d’abril realitzarem una jornada en el Paranimf de la Universitat Politècnica de València, fent-la coincidir amb el showroom Teachnology, amb el títol “Aules Transformadores. Explora, Inspira’t, Transforma: Innovació Educativa Saludable, Accessible, Actual i Competencial”. Esta jornada està organitzada conjuntament amb el CEFIRE de València, FOREDU i la Universitat Politècnica de València, amb la col·laboració de Grup Quirón i Microsoft España, entre altres.
Al llarg del matí i de la vesprada tindrem diferents formats formatius per a tractar temes com la salut en l’ús de la tecnologia digital, l’accessibilitat i la inclusió, el treball competencial i la utilitat de la intel·ligència artificial en educació. També reflexionarem sobre el lideratge necessari en els processos de canvi i transformació.
Estem segurs que serà un espai molt interessant on conéixer, compartir i crear xarxa entre centres amb les mateixes inquietuds.

INSCRIPCIÓ