CURRÍCULUM. CURRÍCULUM. Avaluació i qualificació LOMLOE en Educació Primària

Des del CEFIRE de València us animem a participar en aquest curs sobre Avaluació i Qualificació LOMLOE en Educació Primària, on explorarem la comprensió de l’estructura competencial del currículum LOMLOE, diferenciarem entre qualificació i avaluació, i destacarem la importància de les avaluacions de diagnòstic. Abordarem la connexió entre la concreció curricular de la LOMLOE i l’avaluació, utilitzant eines competencials per a una avaluació més completa. A més, ens centrarem en estratègies inclusives del Disseny Universal de l’Aprenentatge, programació efectiva de l’avaluació i proporcionarem eines pràctiques com la creació d’una taula Excel per a la qualificació. Aquest curs potenciarà les vostres habilitats en avaluació, assegurant un enfocament integral i centrat en l’aprenentatge dels estudiants. Us esperem!

INSCRIPCIÓ