Economia del bé comú i emprenedoria sostenible

L’Economia del Bé Comú (EBC) proposa un model de desenvolupament econòmic i social que reoriente el model econòmic actual per obrir-lo més enllà de la maximització del benefici individual, i enfocar-lo al servei del bé comú i la cooperació. Els seus fins inclouen la sostenibilitat mediambiental, la promoció de la dignitat humana, el respecte als drets humans, la solidaritat, la justícia i la transparència i participació democràtica de tots els agents socials.

En col·laboració amb la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València, l’àmbit Humanístic i Social del CEFIRE de València us proposa un curs dirigit a dotar el professorat de coneixements tècnics, eines i metodologies actives per a dur a la pràctica de l’aula tot allò aprés. Per a acabar, prototiparem un projecte d’aprenentatge servei perquè l’alumnat aprenga des de l’experiència i, a més, el seu treball contribuïsca a la comunitat, des de l’àmbit social, ambiental o econòmic.

No us perdeu aquesta oportunitat!

INSCRIPCIÓ