L’Holocaust per bales al cinema

Des de l’àmbit Humanístic i Social del CEFIRE de València ampliem la línia formativa de la didàctica de l’Holocaust a partir dels valors humans i democràtics.

Per a aquest curs us proposem una nova formació en línia i a distància que, amb el cinema i els documentals com a fil conductor, us proporcionarà recursos i habilitats per al foment dels valors humans i democràtics a les aules, per mitjà del coneixement de l’Holocaust per bales: el genocidi perpetrat per les tropes nazis a Europa central i oriental en el context de la Segona Guerra Mundial.

Aquestes matances comeses en paral·lel a l’avanç de l’exèrcit invasor foren el precedent de l’extermini als camps de concentració més coneguts. Pretenem donar-les a conéixer per tal d’oferir el professorat de les matèries humanístiques i socials una visió més completa d’una de les situacions d’injustícia i iniquitat més greus de la història contemporània.


ENLLAÇ A INSCRIPCIÓ: https://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=10718483