Holocaust

Ja està en inscripció la X edició de les jornades sobre Perspectives didàctiques a l’ensenyament de l’Holocaust a partir dels valors humans que l’àmbit Humanístic i Social del CEFIRE de València realitza cada any en col·laboració amb la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. Aquest curs 2022-2023 estaran dedicades als espais de la memòria, per al millor coneixement tant dels llocs històrics i els fets allà ocorreguts com de la resignificació i ús memorístic que els ha donat la posteritat, en forma de memorials o museus per al record i la promoció dels valors humans, la tolerància i la cultura de la pau. A la secció dedicada a altres genocidis tractarem la qüestió ucraïnesa. A més de ponències d’experts en la matèria, tindrem experiències de centres educatius que treballen l’Holocaust a l’aula, l’exposició l’art en guerra sobre Ucraïna i la representació en directe de l’obra de teatre Himmelweg, de Juan Mayorga. No us ho podeu perdre!

[INSCRIPCIÓ]