Curs en línia: Iniciació a l’aplicació de la Disciplina Positiva a l’aula

Disciplina Positiva es un programa basat en la Psicologia Individual de Alfred Adler i Rudolf Dreikurs. Des dels anys 80 Jane Nelsen i Lynn Lott l’han anat modelant fins al moment actual per ensenyar a xiquets, xiquetes i adults a ser responsables, respectuosos i membres adaptats al seu entorn.

Des del Cefire hem programat este curs de Disciplina Positiva per a proveir als educadors de les eines que permeten desenvolupar, tant en xiquets i xiquetes com en persones adultes, habilitats significatives i necessàries per tindre una vida plena i contribuir a la societat, així com desenvolupar relacions personals basades en el respecte mutu.

Paraules clau: inclusió educativa, disciplina positiva, comunicació efectiva.

[INSCRIPCIÓ]