Diseño Universal y Aprendizaje Accesible

El curs “Disseny universal i aprenentatge accessible” pretén dotar al professorat d’eines per a aplicar els principis de disseny universal i de l’accessibilitat en els processos d’ensenyament i aprenentatge i organitzar la resposta educativa segons el que s’estableix en la normativa vigent sobre equitat i inclusió.

Com ho treballarem? Aprenent a identificar les barreres que dificulten l’accessibilitat física, sensorial, cognitiva i emocional a l’aula i aplicant els principis bàsics de la motivació i el feedback i mitjançant estratègies per a millorar l’accés a la informació, el processament i l’expressió del coneixement.

Aquesta formació té una durada de 30 hores, 6 de les quals seran d’aplicació pràctica a l’aula. Està dirigida a mestres de primària: tutors/as i especialistes de música, educació física i anglés i a professorat de secundària dels diferents departaments didàctics que impartisquen matèria a l’aula. El curs tindrà lloc en el CEFIRE d’educació inclusiva del 9 de setembre al 2 d’octubre de 2019.

Els continguts del curs han sigut dissenyats i desenvolupats per l’equip del CEFIRE d’educació Inclusiva, juntament amb Javier Agustí, orientador i mestre de pedagogia terapèutica amb experiència en dificultats d’aprenentatge i disseny universal.

Enllaç a la inscripció: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=8141192&usuario=formacion