Jornades d’intercanvi d’experiències educatives – Sant Vicent del Raspeig

Les VI Jornades d’intercanvi d’experiències educatives donen continuïtat a les que han realitzat els últims anys els companys i companyes de l’IES Gaia de Sant Vicent del Raspeig i que han tingut molt bona acceptació. 

Els dies 28 de juny i 1 de juliol teniu una cita amb les propostes d’innovació educativa i de pràctiques educatives amb impacte en l’ensenyament. En aquesta trobada compartim experiències didàctiques de totes les etapes educatives, siguen d’Infantil, de Primària, de Secundària i Batxillerat, d’FP, d’FPA, d’EOI i d’ERE que siguen significatives i que aporten una visió transformadora en la docència i per tant en l’aprenentatge.

Teniu propostes didàctiques innovadores? Àmbits, ABP, SdA, TIL-TILC, interdisciplinarietat, DUA, IA? Heu fet cap GT, PFC o seminari al vostre centre interessant per a altres contextos educatius? Teniu una experiència d’aula amb resultats comunicables? Veniu i compartiu la vostra experiència.

Aprendrem de la millor manera que es pot fer: aprendrem a partir de la pràctica de qui ja l’ha feta funcionar. Més avant us farem arribar el programa de jornades.