Jornades d’orientació acadèmica i professional en l’FPA

En la Formació de persones adultes és fonamental conéixer les eines més útils i efectives per facilitar a l’alumnat una orientació acadèmica i professional adequada a cada necessitat.

L’objectiu de les jornades Orientació acadèmica i professional en l’FPA és oferir els recursos que podem utilitzar com a tutors o tutores dels grups en els programes diferents que tenim a cada centre. Per això comptem com a ponents amb professionals de LABORA, personal dels departaments d’orientació amb una mirada específica cap a l’FPA, professionals que ens facilitaran com encarar una entrevista de treball de forma eficaç i eficient i personal tècnic que ens orientarà sobre les eixides professionals i educatives per a qui vulga continuar la formació o bé optar per la inserció laboral en eixir dels centres d’FPA. 

A més a més, assistirem als tallers pràctics que han preparat les assessories de l’àmbit de Formació Professional sobre creativitat, orientació i soft skills pensant en el perfil del professorat d’FPA.

Divendres 1 i 15 de març, de 9:30 a 14:00, a la Sala García Berlanga del Districte Digital 2, Ciutat de la Llum, Alacant.