V Jornades d’intercanvi d’experiències educatives a Sant Vicent del Raspeig 2023

Les V Jornades d’intercanvi d’experiències educatives donen continuïtat a les que han realitzat els últims anys els companys i companyes de l’IES Gaia de Sant Vicent del Raspeig i que han sigut molt ben valorades.

Teniu propostes didàctiques innovadores? Àmbits, ABP, SdA, TIL-TILC, interdisciplinarietat, DUA, IA… Heu fet un GT, PFC o seminari al vostre centre amb un cert interés per a altres contextos educatius? Teniu una experiència d’aula amb resultats comunicables? Fem una trobada per a compartir les experiències educatives més reeixides que s’hagen dut a terme a les aules, siguen d’infantil, de primària, de secundària i batxillerat, d’FP, d’FPA o d’EOI. Aprendrem de la millor manera que es pot fer: aprendrem a partir de la pràctica de qui ja l’ha feta funcionar. Consulteu-ne el programa.