VISITA CLUB ESPORTIU DE PESCA DE GANDIA

Aquest matí l’alumnat del PFQB i l’aula 11 de TVA ha realitzat una visita al club de pesca de Gandia. Aquesta activitat promou l’ activitat física entre el nostre alumnat, i a més, els ajuda a inculcar els valors de respecte pel medi ambient i fomentar l’ interès per la pesca. 

L’activitat s’ha dividit en dues parts, una xerrada introductòria sobre la pesca de corxe mar i llançat, vídeos sobre la història del club, i de la Universitat Politècnica de Medi Ambient, per adonar-se de la importància de preservar el medi ambient.  

En la segona part, l’alumnat ha participat en classe pràctica, aprenent sobre el muntatge de canyes de pescar, preparació d’hams i l’ús d’esquers, utilitzant les canyes d’alta competició. 

Volem agrair a l’Ajuntament de Gandia per haver-nos proporcionat el transport gratuït i al Club de pesca de Gandia (Kike, Juan, Patri i Sara) pel gran tracte rebut, la seua amabilitat i compartir els seus coneixements. 

Esta mañana el alumnado del PFQB y el aula 11 de TVA ha realizado una visita al club de pesca de Gandia. Esta actividad promueve la actividad física entre nuestro alumnado, y además, les ayuda a inculcar los valores de respeto por el medioambiente y fomentar el interés por la pesca. 

La actividad se ha dividido en dos partes, una charla introductoria sobre la pesca de corcheo mar y lanzado, videos sobre la historia del club, y de la Universidad Politécnica de Medio Ambiente, para darse cuenta de la importancia de preservar el medioambiente.  

En la segunda parte, el alumnado ha participado en clase práctica, aprendiendo sobre el montaje de cañas de pescar, preparación de anzuelos y el uso de cebos, utilizando las cañas de alta competición. 

Queremos agradecer al Ayuntamiento de Gandia por habernos proporcionado el transporte gratuito y al Club de pesca de Gandia (Kike, Juan, Patri y Sara) por el gran trato recibido, su amabilidad y compartir sus conocimientos.