HORT ESCOLAR

 

A l'Enric Valor hem apostat molt fort per l'hort escolar. Estem desenvolupant des del darrer any un projecte d'innovació educativa, gràcies al qual l'alumnat ha pogut gaudir de diferents tallers com ara de creació d'oli d'oliva, o pintures de fruites i verdures.

A més, hem aprofitat qualsevol racó per plantar i fer diferents horts per tot el centre.

Enguany, hem plantat molta varietat, com bròquil, faves, encisam, remolatxa o pèsols. A més, el plataner ha donat els seus fruits!!

 

En aquesta pàgina podreu consultar i rememorar totes les activitats relacionades amb aquest projecte dutes a terme a l'escola.

TREBALLEM L’HORTET DEL VALOR (AULES 9 i 12)

25 de gener de 2024

Alguns dels nostres alumnes han estat estos dies treballant la terra de l’hortet per a poder sembrar. Hem gaudit del temps tan bo que tenim i ho han fet de categoria!!! Algunos de nuestros alumnos han trabajado estos días la tierra del huerto para poder sembrar. Hemos disfrutado del buen tiempo que tenemos y lo … Llegir més

HORT ESCOLAR AULA 13

31 de març de 2023

L’aula 13 hem tingut èxit en l’hort.

CUIDEM L’HORT

8 de febrer de 2023

L’etapa d’Infantil i Primària hem estat cuidant les hortalisses durant tots aquests mesos i, com nosaltres, han estat creixent cada dia superant les dificultats adverses. Ens encanta cuidar el nostre hortet i d’ací poc recollirem el fruit del nostre esforç.

L’HORT DE L’AULA 10 I 11

25 de gener de 2023

Amb molta il·lusió tot l’alumnat de les aules 10 i 11 comença el curs sembrant encisams (foto1). De vegades el conreuno és senzill, cal buscar les condicions climatològiques adequades per fer créixer els planters (foto 2) i per ajudar les nostres plantes posem proteccions amb ampolles de plàstic que faran el seu paper i aprofitem … Llegir més