ACTIVITATS

Al nostre centre fem moltíssimes activitats i de tot tipus. L'objectiu és que el nostre alumnat aprenga i tinga experiències motivadores i significatives.

En aquest apartat podreu seguir algunes de les activitats més significatives que tenen lloc a l'escola. A més, al menú, trobareu les activitats ordenades per tipus.

 

TEATRE: JUNY-2023

22 de juny de 2023

Ja podeu visualitzar l’obra de teatre que han realitzat els nostres alumnes-artistes. A més, també teniu l’opció de descarregar la gravació.

UN MATÍ A LA PLATJA (AULES 9, 12, 16 i 17)

19 de juny de 2023

El passat 14 de Juny les aules 9, 10, 16 i 17 vàrem passar un matí a la platja. Tots els alumnes han pogut gaudir de l’aigua gràcies a les monitores de la Creu Roja de la zona del bany adaptat.Ha segut una experiència inoblidable que ha acabat en una bona hamburguesa en el Burguer … Llegir més

CARREFOUR: CARTELL TEATRE.

16 de juny de 2023

El CEE Enric Valor vol donar l’agraïment a Carrefour per col·laborar de forma altruista en la impressió del cartell de l’actuació del proper 21 de juny.

EIXIDA PLATJA DE GANDIA

15 de juny de 2023

El passat dilluns 12 de juny les aules 18 i 20 vam realitzar una eixida a la platja de Gandia.  El desplaçament a la platja el vam  realitzar en la Marina Gandiense. Una vegada allí vam esmorzar a un parc i demanarem un gelat a una geladeria. Per finalitzar el matí, vam passejar per el passeig … Llegir més

FIRA MERCAT GANDIA.

8 de juny de 2023

Hui l’aula 18 i 20 hem anat a la Fira Mercat de Gandia, a visitar una exposició d’art on havíem participat amb l’obra “La llàgrima”. Aquesta obra feta amb materials reciclats pretén denunciar el comportament incívic d’algunes persones que embruten les nostres platges. Ací podeu veure els artistes amb el quadre realitzat. Podeu accedir a la … Llegir més

AGRAÏMENT: MOBLES MORA ASCÓ

2 de juny de 2023

L’aula 9 ha visitat la tenda Mobles Mora Ascó per fer entrega d’uns detalls com agraïment per la seua col·laboració i ajuda mostrada de forma totalment desinteressada.

TALLER DE BATUCADA: “TYMBALS DIPERCUSIÓN”

18 de maig de 2023

Donar les gràcies a Tymbals dipercusión i a la mestra de música Mar pel fantàstic taller de batucada a l’escola. Vos deixem un vídeo de mostra!

EXPOSICIÓ D’ART AL CEFIRE DE GANDIA

17 de maig de 2023

L’aula 20 visita l’exposició en la que ha participat amb l’obra “Mujer en un sillón” de Picasso. Ací teniu la foto de la visita. Esperem us agrade.

PROJECTE: “Mirar, pensar i tocar l’art: Educar la Mirada “

6 de maig de 2023

L’aula 20 ha participat en el projecte: “Mirar, pensar i tocar l’art: Educar la Mirada “ amb aquesta versió de l’obra de Pablo Picasso “Mujer en un sillón”. Aquesta està realitzada amb la tècnica de collage utilitzant teles i papers de diferents textures i colors.

ESPAI FIRA MERCAT

6 de maig de 2023

L’aula TEA del CEE Enric Valor ha participat en el projecte: Gandia, ciutat reciclada amb l’obra “La llàgrima”. Amb aquesta obra feta de materials reciclats i reutilitzats hem volgut denunciar l’estat d’algunes platges per la falta de civisme de les persones. Busquem emocionar i crear consciència social per a que el planeta tinga futur.Aquesta obra … Llegir més