AMPA: TERÀPIA AMB ANIMALS.

El passat dia 8 de març la Fundació ACAVALL va estar al col·legi realitzant una activitat d’Educació Assistida amb gossos i petits animals per a part de l’alumnat. 

La intervenció assistida amb animals és una activitat amb finalitats terapèutiques, educatives i d’oci, que persegueix la consecució d’ objectius que afavoreixen la qualitat de vida, el desenvolupament personal i la inclusió de les persones que hi participen, amb un animal com a element motivador i facilitador. 

L’activitat va tindre una durada de 2 hores, l’alumnat es va dividir en 5 grups, els animals que van participar van ser: 2 gossos de teràpia ,1 conill, 2 gallines i tortugues. Van tenir sessions simultànies de 20 minuts, l’alumnat anava rotant per tenir contacte amb tots els animals. 

L’alumnat va gaudir molt de l’activitat, i els majors en veure’ls tan contents també. Va ser una experiència molt enriquidora en la qual vam poder compartir moments molt especials. 

El pasado día 8 de marzo la Fundación ACAVALL estuvo en el colegio realizando una actividad de Educación Asistida con perros y pequeños animales para parte del alumnado. 

La intervención asistida con animales es una actividad con finalidades terapéuticas, educativas y de ocio, que persigue la consecución de objetivos que favorecen la calidad de vida, el desarrollo personal y la inclusión de las personas que participan, con un animal como elemento motivador y facilitador. 

La actividad tuvo una duración de 2 horas, el alumnado se dividió en 5 grupos, los animales que participaron fueron: 2 perros de terapia ,1 conejo, 2 gallinas y tortugas. Tuvieron sesiones simultáneas de 20 minutos, el alumnado iba rotando para tener contacto con todos los animales. 

El alumnado disfrutó mucho de la actividad, y los mayores al verlos tan contentos también. Fue una experiencia muy enriquecedora en la que pudimos compartir momentos muy especiales.