Accedeix des d’Aules als teus arxius de OneDrive

Ja pots accedir des d'Aules als teus arxius de OneDrive, incorporant-los com a recursos per als teus alumnes i alumnes a les teues aules virtuals. Aquest plugin ha sigut desenvolupat per Microsoft i proporciona una funcionalitat bàsica per a copiar els arxius de de OneDrive a Aules.

Aquests són els passos que has de fer:

  • Accedeix al sabor d'Aules en el qual vols compartir un arxiu amb el teu alumnat.
  • Revisa si tens el bloc "Microsoft" ja vinculat amb el teu compte "edu.gva.es". Si no ho tens vinculat, no passa res, podràs introduir les teues credencials d'accés més endavant.
  • Afig un recurs en el qual puga incloure's un arxiu com a part de la seua configuració (com per exemple, una activitat, una URL, etc).
imagen añadir fichero en un recurso
Imagen añadir un fichero en un recurso
  • Quan vages a afegir el fitxer, apareixerà una la finestra emergent perquè indiques el repositori en el qual vols buscar l'arxiu a incloure en la teua tasca: selecciona "Microsoft OneDrive".
Imagen seleccion repositorio en Aules
  • Si tens el bloc "Microsoft" ja vinculat al teu compte, salta al punt següent. Si no, hauràs d'escriure les teues credencials d'accés a Microsoft en la finestra corresponent.
  • Selecciona i afig el fitxer que vols afegir.

 

Recorda: Revisa els permisos de compartició i edició de l'arxiu que estàs afegint a la teua aula virtual perquè els teus alumnes puguen accedir sense problemes.

I ja està!. Esperem que aquesta informació t'haja sigut d'utilitat!