Grups de treball

Grupos de trabajo

Grupos de trabajo del centro

Els grups de treball estan pensats com a eixos vertebradors de l’activitat pedagògica del centre, per la qual cosa a l’hora de compondre els grups de treball, hem tingut en compte que haguera un tutor de cada cicle en cada un d’ells per a facilitar així l’intercanvi d’informació i un repartiment equitatiu dels/as especialistes, així com de l’equip directiu.

 

Estos grups de treball es reunixen una vegada per setmana dins de l’horari destinat a la Jornada Formativa dels divendres.

 

Els projectes desenvolupats en els diferents grups de treball, tenen com a objectius generals els següents:

  • Conéixer i apreciar els valors i les normes de convivència, aprendre a obrar d’acord amb elles, preparar-se per a l’exercici actiu de la ciutadania i respectar els drets humans, així com el pluralisme propi d’una societat democràtica.

  • Adquirir habilitats per a la prevenció i per a la resolució pacífica de conflictes, que els permeten actuar amb autonomia en l’àmbit familiar i domèstic, així com en els grups socials amb què es relacionen.

  • Conéixer, comprendre i respectar les diferents cultures i les diferències entre les persones, la igualtat de drets i oportunitats d’hòmens i dones i la no-discriminació de persones amb discapacitat.

  • Conéixer i valorar el seu entorn natural, social i cultural, així com les possibilitats d’acció i preservació del mateix.

  • Desenvolupar les seues capacitats afectives en tots els àmbits de la personalitat i en les seues relacions amb els altres, així com una actitud contrària a la violència, als prejuís de qualsevol tipus i als estereotips sexistes.

  • Fomentar els hàbits lectors i l’interés per aprendre.

  • Contribuir a l’ús del valencià com a llengua vehicular en els diferents contextos escolars.