Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents:

Quant costa el menjador escolar? Costa 4,25 euros cada menú/dia (curs 2023-24)

Hi ha uniforme per a l’alumnat? No hi ha uniforme.

Quin és el centre d’adscripció dels col·legis públics de L’Eliana? És l’IES de L’Eliana i tot l’alumnat del nostre col·legi té plaça en el mateix per a realitzar secundària i batxillerat, si així ho manifesten les famílies en 6é de Primària.

Dormen migdiada els xiquets-as de 3 anys? L’alumnat de menjador del grup d’infantil 3 anys, havent dinat, pot fer la migdiada en les hamaques disposades per a això. Esta pràctica es realitza generalment durant els dos primers trimestres del curs escolar.

Hi ha transport escolar? No.

Quantes aules hi ha per curs? Som una escola d’una línia, això vol dir que hi ha un grup per nivell. Tres classes per a Infantil (3, 4 i 5 anys) i 6 classes per a Primària: des de 1r a 6é de Primària)

Quants alumnes hi ha per aula? Complim la ràtio que marca la Conselleria d’Educació: per a Infantil 3, 4 i 5 anys i 1r de Primària (curs 2024-25), 20 alumnes/as per aula. Per a la resta de nivells d’Ed. Primària, 25 alumnes/as per aula, encara que en una aula es pot reduir la seua ràtio si hi ha alumnat de necessitats educatives especials.

L’alumnat d’educació infantil, té al mateix-a tutor-a durant els tres cursos acadèmics d’educació infantil? Habitualment sí, però això no pot garantir-se perquè el professorat pot jubilar-se o participar en el concurs de trasllat i anar-se a una altra escola.

Com sabem el que mengen els nostres fills-as? Les famílies que deixen a menjar als seus fills-es poden accedir al menú mensual a través de l’aplicació de menjador. Els menús són elaborats per especialistes en nutrició. A través de l’app gratuïta poden conéixer diàriament detalls del seu fill-a respecte al menjar i el temps de menjador.