CENTRE NET

RESULTATS CURS 14_15

El pla “Centre Net” d’aquest curs 2014/2015 ha estat coordinat pel professor Manuel Castellano Vidal amb la col•laboració dels professors Mar Tornero i Javier Arenas. Bàsicament el que hem fet al llarg del curs ha sigut revisar les aules i els corredors dues voltes al mes (cada 15 dies), a excepció dels mesos corresponents al primer trimestre en què es feu una revisió mensual. Les revisions s’han fet amb els delegats dels diferents cursos, sempre tenint en compte, que no coincidirà un delegat amb aules de la seua categoria.
Per tal d’agilitzar les revisions, així com per premiar a dos grups per trimestre, s’han fet dues categories de grups. En la primera han participat tots els grups de primer, segon i tercer d’ESO. En l’altra categoria ha participat la resta de grups; quart d’ESO, primer i segon de batxillerat, primer de FPB i segon de PQPI. La puntuació de les revisions també s’ha acompanyat de les qualificacions (en positiu o en negatiu) del personal de la neteja del centre.
Finalment, s’ha proclamat guanyador del concurs “Centre net” corresponent al curs 2014/2015, el grup de 2nA amb 207 punts.

 

Curso 2015/16